Vehreyttä ja pitkien pöytien juhlaa

Tänään me todellakin palasimme perheen kanssa Rantolan puotiin Sauvon Karunaan jäätelölle ja munkkikahville.


Puoti oli viihtyisä sisältä, ja tienvarren ulkoterassikin oli saatu ruukkukasveilla kukkimaan. Paikka on ilmeisen suosittu, sillä se oli aivan täynnä. Paikan hampurilaisannokset näyttivät ja tuoksuivat hyviltä.

Kävimme herkuttelun jälkeen läheisellä uimarannalla katselemassa sillalle avautuvaa maisemaa. Lapset keinuivat ja me aikuiset kävelimme hieman rantatietä vielä edemmäs ihastelemaan taloja ja kesän vehreyttä.




Myös Karunan hätkähdyttävän upealle kirkolle halusin perheeni viedä. Kirkon ympäristöön oli kummipäivän kunniaksi laitettu tehtävärasteja lapsille. Halinallekin nojaili kirkon seinään.





Oli mukava reissu. Matkalla, Paimion ja Sauvon välillä, kävin jättämässä syntymäpäiväkukan ystävälleni, joka asui sopivasti matkan varrella.

Tällä viikolla olenkin ajellut tuota Sauvon tietä jo kolmesti edestakaisin. Torstaina kävin pyöräilemässä hienon lenkin Karunan sillalta eteenpäin, Kärkkisen alueella. Myös Kärkkisestä etelään johtavaa Kupiluodon tietä kävin jonkin matkaa kurkistamassa.







On ollut ihana ensimmäinen lomaviikko. Perjantaina söimme miehen puoleisen lähisuvun kanssa lounasta Ruissalon pursiseuran uudistetussa mutta vanhaa henkeä edelleen huokuvassa ravintolassa. Oli hienoa olla koolla pitkän pöydän mitalta. Kesä on juhlan aikaa.




Mullistusten talven jälkeen Meri-Karinaan

Enpä olisi viime vuoden elokuussa Pöytyältä lähtiessäni osannut koskaan arvata, mikä mullistusten talvi olisi edessä. Heti reissusta palattu...