Mathildedal, osa 2

Lapset pääsivät tänään vihdoin laskettelemaan. Meri-Teijon rinteet kestivät viikonlopun sateet. Tunnelma ei ole rinteillä kovin talvinen, eivätkä parhaat mäet käytössä. Taitavin laskettelijamme päättikin haastaa itsensä ensimmäisellä lautailukokeilulla. Kaikki lapset saivat kyllä liikuntaa. Itse istuin lasin takana mukavasti kahviossa lehtiä lukemassa tällä kertaa.

Aamulla tein pienen pyörälenkin Matildanjärven rannalle.


Sen rantamilla kulkee kutsuvan näköisiä luontopolkuja, joille toivon lasten kanssa vielä pääseväni tällä viikolla. Miehen piti lähteä aamulla töihin.

Tänään oli ensimmäinen sateeton päivä. Kävimme lasten ja koiran kanssa kävellen katsomassa Matildan kylän keskustaa.



Erityisesti Matildan kartanon alpakat vetivät jälleen puoleensa.




Sen jälkeen huristimme autolla Teijon kyläkauppaan ja tytär valmisti meille lounaan. Hidas nettiyhteys on ärsyttänyt vanhimmaista, joka suunnittelee siksi jo paluuta kotiin. Onneksi kukin voi kulkea omia teitään, kun emme ole tämän kauempana matkailemassa. Ihanaa ja arvokasta on tämä aika, kun kaikki lapset ovat vielä edes osan aikaa koolla.

Mökki alkaa tuntua jo kotoisalta. Tänään olohuoneen ikkunoista avautuu erityisen kaunis maisema: kallion huojuvat männyt, alas jäävä meri ja hämmästyttävä, hiljalleen laskeutuva aurinko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mullistusten talven jälkeen Meri-Karinaan

Enpä olisi viime vuoden elokuussa Pöytyältä lähtiessäni osannut koskaan arvata, mikä mullistusten talvi olisi edessä. Heti reissusta palattu...